جزئیات سوال
پاسخ ها
مهرزاد مسیحی
۱۳۹۶/۰۹/۳۰ ۲۲:۳۷
مورد مزبور از موارد صدور رای تصحیحی نیست بلکه داور می بایست رفع ابهام نماید پس نیاز به صدور رای مجدد نیست تا ابلاغ لازم باشد حتی اگر قایل به لزوم صدوررای اصلاحی باشیم بازهم رای اصلی قطعی است
احمد باقری
۱۳۹۶/۰۹/۲۶ ۱۶:۴۶
با سلام کاربر محترم همانطور که همکار گرامی اشاره فرموده اند تصحیح رأی صرفاً در خصوص پلاک ثبتی موصوف که از قلم افتاده توسط داور صورت میگیرد و رأی تصحیحی مطابق قانون به طرفین ابلاغ میشه و داور دیگر به ماهیت امر وارد نخواهد شد.
فرهاد ذوالفقاری
۱۳۹۶/۰۹/۲۶ ۱۶:۳۱
با سلام
بله داور فقط پلاک ثبتی مورد داوری را اضافه می نماید. و رای خود را تصحیح می نماید. منظور از تصحیح رای داور به هیچ وجه بازبینی ماهوی در رای صادره نمی باشد و داور حق ندارد اشتباه استنباط خود را با تصحیح رای برطرف نماید. بلکه فقط چنانچه در تنظیم و نوشتن رای سهو قلم رخ دهد مثل از قلم افتادن کلمه ای یا زیاد شدن آن و یا اشتباهی در محاسبه صورت گرفته باشد در ظرف مهلت یاد شده اقدام به صدور رای تصحیحی نماید. چنانچه داور مبادرت به صدور رای تصحیحی نماید در متن رای تصحیحی تأکید خواهد نمود تسلیم رونوشت رای اصلی بدون رونوشت رای تصحیحی ممنوع می باشد. رای تصحیحی نیز وفق مقررات در حدود 485 قانون آئین دادرسی مدنی به طرفین ابلاغ خواهد شد.